Wil jij, of ken jij iemand die voor zichzelf wil beginnen en weet je niet waar je moet beginnen? Dan is de kans groot dat je van het een in het ander valt, zonder dat je het gevoel hebt dat je écht verder komt. Je weet zelf ook wel dat het neerkomt op DOEN. Maar hoe dan, als je niet precies weet waar je moet beginnen en het lastig vindt om al die keuzes te maken?

Graag help ik je om daar verandering in te brengen met mijn NIEUWE groepstraject Van uitstel naar Actie. Speciaal voor ondernemende vrouwen die de droom hebben om voor zichzelf te beginnen. Een praktisch en effectief traject waarmee je een stevige basis bouwt voor je bedrijf en je jezelf heel veel tijd, energie én een aantal dure starterslessen kunt besparen.

In 12 weken neem ik je aan de hand mee zodat jij de juiste stappen zet in de juiste volgorde, het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden en het niet alleen hoeft te doen.

Ben jij er klaar voor om je dromen om te zetten in DOEN? Grijp dan nu je kans. We gaan 19/2 van start zodat jij in het voorjaar je bedrijf in de steigers hebt staan. Hoe gaaf zou dat zijn!

Je kunt je vanaf VANDAAG inschrijven. Ik heb slechts plek voor 8 pers. dus wees er snel bij. Meer weten? Of ben je benieuwd naar hoe anderen PINCK. hebben ervaren? Neem dan contact op of kijk hier voor meer informatie over mijn nieuwe groepstraject.