GRATIS ADVIESGESPREK

Ik help je graag bij het uitwerken van je idee en het opzetten, neerzetten of zichtbaar maken van je eigen bedrijf. Kun jij wel wat hulp gebruiken? Meld je dan aan voor een gratis adviesgesprek. In een half uur (telefonisch of via Zoom) help ik je gegarandeerd een stap verder. Elke week selecteer ik 3 personen om deze sessie mee in te plannen.  1. Voornaam*

  2. Achternaam*

  3. E-mailadres*

  4. Telefoonnummer*

  5. Beschikbaarheid (geef aan wanneer je niet beschikbaar bent)* .

  6. Omschrijf kort jouw bedrijfsidee/plan; wat wil je doen en voor wie?*

  7. Wat is jouw grootste uitdaging bij het opzetten of neerzetten van jouw bedrijf?*

  8. Wat verwacht je van mij in deze sessie?*
  * Deze antwoorden heb ik nodig om een selectie te kunnen maken en om contact met je op te nemen.