RA-TA-TA!!! 🥁🥁🥁
Het heeft even geduurd maar nog heel even en dan is het een feit: mijn eigen online programma ‘Van dromen naar doen!’. Een programma speciaal voor vrouwen die hun passie achterna willen gaan en hun goede baan willen verruilen voor ondernemerschap. Een online traject waarin ik je in 9 modules aan de hand meeneem om de juiste stappen te zetten in de juiste volgorde en de sprong te wagen.

Vorig jaar is het programma uitgebreid getest door maar liefst 30 vrouwen die voor zichzelf wilden beginnen. Hun reacties zijn verwerkt in het programma zoals het nu is. Om te vieren dat het bijna klaar is, heb ik voor 10 vrouwen een aantrekkelijk aanbod. Want de eerste 10 aanmeldingen krijgen voor de prijs van het online programma, 2,5 uur 1-op-1 coaching cadeau! Wil je er meer over weten? Kijk dan op deze pagina.

Ben jij of ken jij een ondernemende vrouw die de droom heeft om voor zichzelf wil beginnen en voor wie dit een mooie kans is? Stuur dit bericht dan door of stuur me een persoonlijk bericht, dan vertel ik je er meer over.