Get PINCKed!

WIE IS JOUW IDEALE KLANT?

Ik hoor beginnende ondernemers vaak zeggen dat ze iedereen willen helpen met hun product of dienst. Want ze willen “niemand uitsluiten” en bovendien: “hoe groter de doelgroep, hoe groter de kans op omzet”. Maar het tegendeel is waar. Want al zou je willen, door tijdgebrek zou je niet eens iedereen kúnnen helpen. En daarnaast: hoe maak je een product (of dienst) dat iedereen aanspreekt?

Je doelgroep, of beter: je ideale klant, is bepalend voor wat je te bieden hebt, voor de vorm, de toon en taal en voor de middelen die je inzet om hem of haar te bereiken. En dat maakt jouw ideale klant, hét uitgangspunt voor jouw bedrijf. Sterker nog, zonder ideale klant is het onmogelijk om op een effectieve manier te ondernemen of aan marketing te doen. Een goede reden om hier snel mee aan de slag te gaan. 

In dit e-book vind je verschillende vragen en opdrachten die jou helpen om je ideale klant te bepalen en te doorgronden. Zodat het ondernemerschap een stuk gemakkelijker wordt en je de klanten krijgt die bij je passen.

Ontvang direct

Wie is jouw ideale klant?

Vul dan hieronder je voornaam en e-mailadres in.

Als bonus ontvang je na aanmelding ook 1 keer per maand
praktische tips en inspiratie voor beginnende ondernemers.

dit veld niet invullen s.v.p.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Hiervoor verwijs ik je naar de privacyverklaring.

Get PINCKed!

EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK

En wil je weten waar je NU het best mee kunt beginnen? Vraag dan ook direct De belangrijkste do’s en don’ts voor beginnende ondernemers aan. Waarmee je jezelf een aantal dure starterslessen én de nodige misstappen kunt besparen.