“Ik kreeg mijn nieuwe bedrijf onvoldoende van de grond. Overspoeld door wat er allemaal op me af kwam, wist ik niet waar ik als eerste mee moest beginnen. Tot alle puzzelstukken echt in elkaar vielen.”

PINCK.

“Als alle puzzelstukken in elkaar vallen”

PINCK.

Eigenlijk had ik niets te klagen…

Op papier had ik niets te klagen. Ik was zelfstandig en onafhankelijk, had genoeg opdrachten, een goed inkomen en ik kon zelf mijn tijd indelen. Maar na ruim 10 jaar als zelfstandig marketingcommunicatieadviseur, kreeg ik het toch op mijn heupen. Ik was toe aan een volgende stap en wilde gaan doen waar ik al langer van droomde: een nieuw bedrijf. Een bedrijf waarin maximaal samenkomt waar ik goed in ben, dat me voldoening geeft, vrijheid biedt en waarin ik kan werken met mensen die me energie geven.

Van willen naar waarmaken

PINCK.

En toch wilde ik mijn droom niet laten gaan

Je zou denken dat dat ‘zo gepiept’ is voor een zelfstandig marketingcommunicatieadviseur. Maar het tegendeel was waar. Ook ik werd overspoeld door wat er allemaal op me af kwam en ik wist niet wat ik als eerste moest doen. Ik begon overal aan, maakte niets af en daardoor kreeg ik mijn nieuwe bedrijf steeds niet echt van de grond.

Totdat ik leerde wat de juiste volgorde was en welke vragen ik mezelf moest stellen. Dat was het moment dat de puzzelstukken eindelijk echt in elkaar vielen. En daardoor heb ik uiteindelijk toch kunnen realiseren wat ik zo graag wilde. Door hulp te zoeken van mensen die verder zijn, zo nu en dan uit mijn comfortzone te stappen én de juiste dingen op het juiste moment te doen, bleek het voor mij ook geen hogere wiskunde. Dat is natuurlijk gemakkelijk praten achteraf, maar toch….

Ik vind het geweldig dat ik nu met mijn eigen kennis en ervaring andere vrouwen kan helpen om de eeuwige twijfel los te laten en de sprong te wagen om hun droom waar te maken!

Heb jij het gevoel dat er meer in zit?

Dit voorjaar komt PINCK. met een mooi aanbod voor ondernemers die toe zijn aan een volgende stap.

Meer weten?

Stuur me een bericht (whatsapp of mail) dan vertel ik jou nu alvast meer!

Wat je over mij moet weten

Niets geeft me meer energie dan samen brainstormen over een idee en vervolgens te kijken hoe we dit handen en voeten kunnen geven. Dan stroomt alles en maakt mijn hoofd overuren.
Ik hou van een drukke stad én van de rust in de natuur. Van funky beats én treffende songteksten. Van boksen én yoga. Je mag me ’s nachts wakker maken voor een zak salmiakrondo’s en ik zeg zelden nee tegen een glas koude Verdejo. Ik ben gek op bevlogen ondernemers. Mensen die bereid zijn risico’s te nemen en keuzes te maken, veiligheid achter zich te laten en de sprong te wagen. De kleuren geel en rood kenmerken mijn persoonlijkheid en ik krijg jeuk van teveel blauw. Ik ben visueel ingesteld; kijk dus uit met wat je zegt want ik heb overal een beeld bij. Ik hou van dubbelzinnigheid en spelen met taal. Van flauwe grappen en humor op het randje.

“Ik geloof dat als je doet waar je blij van wordt,
je op alle fronten gelukkiger wordt.”

Soms kost het wat om je veiligheid en stabiliteit achter je te laten, maar wat je ervoor terugkrijgt is vaak zo vele malen mooier. Neem van mij aan dat ik in mijn leven al een aantal wegen heb bewandeld die niet de gemakkelijkste waren, maar het heeft me wel steeds gelukkiger gemaakt. Ik weet als geen ander wat keuzestress is, want als generalist in hart en nieren, weet ik dat geen keuze ook een keuze is. Ik hou van zeggen wat je doet en doen wat je zegt; geen bullshit en afspraak is afspraak. Van feedback en eerlijke (opbouwende) kritiek.

Ben jij toe aan iemand waarmee je kunt sparren, die een stok achter de deur is én houvast biedt in één? Iemand die je vanuit eerlijkheid en oprechtheid spiegels voorhoudt en je confronteert met je eigen keuzestress en uitstelgedrag? Als je er klaar voor bent om hier definitief mee af te rekenen, maak dan nu een afspraak!

Ben jij toe aan iemand waarmee je kunt sparren, die een stok achter de deur is én houvast biedt in één? Iemand die je vanuit eerlijkheid en oprechtheid spiegels voorhoudt en je confronteert met je eigen keuzestress en uitstelgedrag? Als je er klaar voor bent om hier definitief mee af te rekenen, maak dan nu een afspraak!