Droom jij ervan om voor jezelf te beginnen? En vind je het lastig te bepalen waar je als eerste mee moet beginnen, laat staan om te kiezen wat je precies gaat doen, voor wie en wat je aanbod wordt? Dan is dit iets voor jou!

Op vrijdag 9 juli van 9.30-11.00 uur organiseer ik een mini-training voor ondernemende vrouwen die hun passie achterna willen gaan en hun goede baan willen verruilen voor zelfstandig ondernemerschap.
Tijdens deze mini-training deel ik een aantal waardevolle lessen en inzichten met je. Geen theoretisch verhaal maar praktisch toepasbaar zodat je er direct zelf mee aan de slag kunt. Eigenlijk zijn het de dingen die ik zelf had willen weten toen ik voor mezelf begon. Na deze training weet jij wat je moet doen om de basis voor je bedrijf in de steigers te zetten. En als de basis eenmaal staat, wordt geld verdienen een stuk gemakkelijker.

Voor het geld hoef je het niet te laten want deelname is GRATIS šŸ˜Š. Droom jij ervan om voor jezelf te beginnen of werk je al even voor jezelf maar heb je het idee dat het wel iets beter kan? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Ik heb slechts plek voor 10 personen dus wees er snel bij. Leuk als je meedoet!