De online workshop ‘Van Dromen Naar Doen’ die ik op 3 juli gaf, zorgde voor zoveel positieve reacties en inspiratie dat ik een online training ga opzetten. Uitgangspunt voor die training is mijn bewezen PINCK. stappenplan, waarmee ik ondernemende vrouwen help om voor zichzelf te beginnen. 

Jouw idee in de steigers 
Ik zoek 10 ondernemende vrouwen die deze zomer de training gedurende 6 weken willen testen. Win-win, want jij helpt mij aan een goed concept om verder uit te werken en ik help jou zodat je na de pilot: 
– weet wat je te bieden hebt en wat jouw onderscheidend vermogen is,
– inzicht hebt in je ideale doelgroep en
– jouw klant een aantrekkelijk productaanbod kunt doen. 
Ik leer je niet alleen wat je moet doen, maar vooral hoe je het doet.
We starten nog deze maand dus voor het eind van deze zomer staat jouw bedrijf in de steigers!


Meedoen waar je maar wilt

Voordeel van een online training is dat je in je eigen tijd, tempo en waar je maar wilt, kunt deelnemen. Desnoods vanaf je vakantieadres 
😉. Je kunt ervaringen uitwisselen met andere deelnemers en elkaar verder helpen in een besloten Facebookgroep. Natuurlijk beantwoord ik daar ook jullie vragen. 

Avondje uit kost meer

Een training als deze kost normaal gesproken rond de 995 euro, maar voor meedoen aan de pilot vraag ik slechts 97 euro, feedback op het programma en een testimonial. Een avondje uitgaan kost doorgaans meer 
😊. Ken je een andere vrouw die ook plannen heeft een eigen bedrijf te starten? Doe dan allebei mee! Als jullie je gezamenlijk aanmelden, bedragen de kosten slechts 170 euro voor jullie samen.

Reageer snel

Wil je meedoen? Twijfel dan niet te lang want ik heb maar 10 plaatsen te vergeven en de aanmelding sluit op vrijdag 10 juli 2020. Dit wordt jouw zomer. Zeker weten!