Zou jij (weer) iets willen doen waar je hart sneller van gaat kloppen, waar je energie van krijgt en enthousiast van wordt? Overweeg jij de stap naar zelfstandig ondernemerschap maar heb je nog niet helemaal helder waarin? Dan heb ik 3 vragen die jou mogelijk kunnen helpen in de richting van een  antwoord:

1) Als jij nu op een rode knop zou kunnen drukken, waarmee alles mogelijk is en er geen voorwaarden zijn. Hoe zou jouw ideale werksituatie er dan over een jaar uitzien?
2) Als je zelf zou kunnen kiezen, voor wie zou jij dan het allerliefste werken? Wie zou je willen helpen? Van welke (soort) particulieren of bedrijven zou jij echt heel blij worden?
3) Van welke activiteiten of werkzaamheden ga jij echt ‘aan’? Waarin ben jij op je best en met welke werkzaamheden zou jij je agenda het liefst tot aan de nok toe gevuld hebben?

Ik ben ervan overtuigd dat als je doet waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt, je op alle fronten een gelukkiger mens wordt. Zelf vind ik niets leuker dan ondernemers (in spe) te helpen hun idee uit te werken en mee te denken over het concept,de doelgroep, het aanbod, de kansen en mogelijkheden en  de haalbaarheid. Daarom geef ik deze maand  3 extra gratis sessies weg waarin ik geheel vrijblijvend samen met jou kijk naar potentiële kansen en mogelijkheden voor jou als zelfstandige. Telefonisch of via ZOOM.

Heb jij antwoord op bovenstaande vragen? Stuur ze dan naar me toe. De eerste 3 inzendingen krijgen een half uur inspiratie en denkkracht cadeau.

Ik zou het superleuk vinden om met je mee te denken dus als het bij jou al een tijdje kriebelt, stuur me dan vooral een e-mail.