“In 3 maanden tijd je idee van de grond”

PINCK.

WAAR TE BEGINNEN

Je bent adviseur, trainer, consultant, coach of creatieve professional en je wilt graag voor jezelf beginnen als zelfstandig ondernemer. Maar dan, waar begin je? Er moet zoveel gedaan, bepaald, uitgedacht, besloten, geregeld en georganiseerd worden. In welke volgorde doe je wat? Hoe voorkom je dat je als een kip zonder kop overal tegelijk aan begint en weinig tot stand brengt? Hoe creëer je een goede basis waar vanuit je je bedrijf kunt opzetten?

Get PINCKed!

MAAK KENNIS MET MIJN 1 OP 1 TRAJECT

WAT HET INHOUDT

Wil jij in 3 maanden leren hoe je jouw bedrijf in één keer goed opzet en professioneel in de markt zet? Zodat je eindelijk kunt gaan doen waar je al langer van droomt? Dat is mogelijk met mijn 1 op 1 traject. Speciaal voor ondernemende vrouwen die bereid zijn de sprong te wagen en zin hebben om aan de slag te gaan. Aan de hand van een concreet stappenplan neem ik je mee in het proces van idee tot aan de start. Het traject ziet er als volgt uit:

AAN HET EINDE VAN HET TRAJECT GA JIJ NAAR HUIS MET
Een professionele basis om met trots en zelfvertrouwen van start te kunnen gaan met je eigen bedrijf:

INVESTERING
De investering voor dit 1 op 1 traject in 3 maanden is € 1.495,- euro.
Betalen in termijnen is mogelijk. Daarnaast zijn deze kosten op te voeren als starterskosten en aftrekbaar voor de belasting.

Heb jij je idee nog niet helder of denk je dat je meer tijd nodig hebt?

Dan kun je ook kiezen voor een 1 op 1 traject van 6 maanden. Het verschil met het 3 maanden traject is dat je zowel bij aanvang als bij de afronding een extra sessie hebt van 2 uur (dus voor ideevorming en uitwerking marketingmiddelen) en 3 maanden extra tijd hebt waardoor het tempo lager ligt. Dat geeft mogelijk wat meer rust als je dit traject combineert met een baan.

De investering voor dit 1 op 1 traject op basis van 6 maanden is € 2.795,- euro.
Betalen in termijnen is mogelijk. Daarnaast zijn deze kosten op te voeren als starterskosten en aftrekbaar voor de belasting.