Corona gooide roet in mijn plan om workshops te organiseren in de ruimte die ik daarvoor gehuurd had. Toen duidelijk werd dat de situatie voorlopig niet zou veranderen, was het tijd voor plan B…

Aanvankelijk voelde ik veel weerstand tegen online: iedereen deed het al en ik vroeg me af of het wel bij me paste. Toen mij gevraagd werd om een fysieke gastworkshop online te houden, besloot ik het toch te proberen. Je kunt tenslotte wel DENKEN dat het (n)iets voor je is maar soms werkt het beter om het te ervaren. 🙂

Dat pakte zo goed uit dat het me inspireerde om een pilot te ontwikkelen voor een eigen online programma. En met succes. Want vorig jaar heb ik meer dan 40 vrouwen mogen helpen die voor zichzelf willen beginnen. En daar ben ik best trots op.

Moraal van het verhaal. Door gewoon te DOEN rolt het balletje vaak vanzelf de kant op die het uit moet rollen.

Ben jij (of ken jij) een ondernemende vrouw die voor zichzelf wil beginnen? En heb je last van chaos in je hoofd, ‘beren op de weg’ en uitstelgedrag? Meld je dan aan voor een gratis sessie. In een half uur zet ik jouw gegarandeerd in de ‘doe-stand’ en vooral een stap verder in de richting van jouw droom.