Time flies… we zitten alweer in februari! Misschien had jij je voorgenomen om in 2020 de zaken eens anders aan te pakken en eindelijk eens aan de slag te gaan met het idee dat je al zo lang hebt. De grove contouren uit te werken. Iets op papier zetten. Eens te praten met iemand die er verstand van heeft… Heb je dat al kunnen doen? Of is het toch lastig om jezelf ertoe te zetten? Je kent misschien wel de uitspraak: if you always do what you always did, you will always get what you always got. Dus wil jij écht aan de slag met je idee? Een eerste stap zetten om te gaan doen waar jij op dit moment alleen maar van droomt? Kom dan naar mijn workshop van Dromen naar doen op vrijdag 14 februari a.s.

Van dromen naar doen op 14 februari a.s.
“Van dromen naar doen”
 is een praktische workshop speciaal voor vrouwen die (opnieuw) voor zichzelf willen beginnen. Een ochtend waarin we samen aan de slag gaan om jouw idee helder te krijgen, je doelgroep te bepalen en de eerste stappen te zetten voor jouw aanbod. Daarnaast leer ik je met welke stap je het best kunt beginnen en welke beginnersfouten je in elk geval niet wilt maken!

Aan het einde van deze workshop heb jij:
– De belangrijkste uitgangspunten voor jouw idee in de steigers (
zoals de ‘WAT’ en ‘voor WIE’)
– Helderheid in je hoofd en duidelijkheid over waar je moet beginnen
– Tips en trucs om de nodige misstappen (en een aantal dure starterslessen) te voorkomen
– Handvatten om jouw idee verder te concretiseren én om te zetten in actie

Praktische informatie
Wat: Workshop Van dromen naar doen
Wanneer: vrijdag 14 februari 2020
Tijd: 9.00 inloop | 09.30 start | 12.30 einde
Waar: Bohemenhuis, Bezuidenhoutseweg 50, Den Haag
Investering: € 47,50 exclusief btw


De reactie van een van de deelnemers aan de workshop van Dromen naar doen eind vorig jaar:
Al een tijdje volgde ik Petra en las met plezier haar nieuwsbrieven, die leken te zijn geschreven voor mij. Na 12 jaar werken in een leuke baan wilde ik de stap nemen om voor mezelf te beginnen. Haar nieuwsbrieven hebben me zeker geholpen in het nemen van deze stap. Toen ik eenmaal was gestopt en de workshop ‘Van dromen naar doen’ voorbij kwam, twijfelde ik geen seconde. Natuurlijk had ik dingen al best voor mezelf op een rijtje, maar deze workshop maakte mijn ideeën nog concreter. Echt een aanrader! Petra is super inspirerend en weet goed uit te leggen welke stappen je als startende ondernemer nemen moet!

Het aantal plaatsen is beperkt
Overweeg jij om voor jezelf te beginnen en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? 
Gun jezelf een goede start en meld je aan. Er is plek voor 6 personen dus wees er snel bij. Leuk om je de 14e te ontmoeten!