Soms moet je jezelf en je ideeën een beetje de ruimte geven. Kijken wat er ontstaat, ervaren wat er gebeurt. Dus dat heb ik gedaan. 😊 Vanaf 1 februari a.s. heb ik een eigen ruimte voor mijn 1op1 trajecten, workshops Van dromen naar doen en de 2-daagse Business Boosts. Een fijne plek aan de rand van het Haagse Bos in het Bohemenhuis in Den Haag. Met ruimte voor 8 personen en op slechts 10 minuten lopen van het Centraal Station.

Op 14 februari a.s. organiseer ik daar voor het eerst mijn workshop Van dromen naar doen. Dus heb jij al langer het plan om een keer deel te nemen? Doe het dan nu want dan heb je de primeur. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Heb jij ruimte nodig?
Ik ben zelf niet elke dag aanwezig in het Bohemenhuis, dus ben je op zoek naar een werkplek of ruimte voor een gesprek of kleinschalige training met of zonder wandeling in het bos? Neem dan contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Leuk om je daar een keer te verwelkomen!