GRATIS

stap-verder-sessie

Ik help je graag bij het opzetten, neerzetten of zichtbaar maken van je eigen bedrijf. Kun jij wel wat hulp gebruiken? Meld je dan aan voor een gratis stap-verder-sessie. In 20 minuten (telefonisch of via Zoom) help ik je gegarandeerd een stap verder. Elke week selecteer ik 3 personen om deze sessie mee in te plannen.


Waarschuwing: Dit formulier kan alleen gebruikt worden als JavaScript geactiveerd is in je browser.

  1. Voornaam*
  2. Achternaam*
  3. E-mailadres*
  4. Telefoonnummer*
  5. Beschikbaarheid (geef aan wanneer je niet beschikbaar bent)* .
  6. Omschrijf kort jouw bedrijfsidee/plan; wat wil je doen en voor wie?*
  7. Wat is jouw grootste uitdaging bij het opzetten of neerzetten van jouw bedrijf?*
  8. Wat verwacht je van mij in deze sessie?*

* Deze antwoorden heb ik nodig om een selectie te kunnen maken en om contact met je op te nemen.