Onlangs rondde ik de PINCK. zomer-pilot* af, de pilot van mijn eerste online training. Met maar liefst 25 vrouwen die voor zichzelf willen beginnen. Ik heb ervan genoten! Na afloop heb ik alle tips en verbeterpunten verwerkt die de deelnemers mij hebben gegeven. Voordat het programma definitief online gaat, wil ik de laatste versie nog een keer testen bij een select groepje (max.8) vrouwen.

Jouw idee in de steigers 
Daarom ben ik op zoek naar 8 ondernemende vrouwen die deze training gedurende 8 weken willen uittesten. Een win-win, want jij helpt mij de punten op de i te zetten en ik help jou zodat je na de pilot: 
– weet wat je te bieden hebt en wat jouw onderscheidend vermogen is,
– inzicht hebt in je ideale doelgroep en
– jouw klant een aantrekkelijk productaanbod kunt doen. 
Ik leer je niet alleen wat je moet doen, maar vooral hoe je het doet.
We starten 15 oktober dus voor het einde van dit jaar staat jouw bedrijf in de steigers!


Meedoen waar je maar wilt

Voordeel van een online training is dat je in je eigen tijd, tempo en waar je maar wilt, kunt deelnemen. Daarnaast kun je in een besloten omgeving
ervaringen uitwisselen met andere deelnemers en elkaar verder helpen. Natuurlijk beantwoord ik daar ook jullie vragen. 

Nog geen 32 euro per week

Een training als deze kost normaal gesproken rond de 995 euro, maar voor deelname aan de pilot vraag ik slechts 249 euro, feedback op het programma en een testimonial. Dat is nog geen 32 euro per week! 


Reageer snel

Wil je meedoen? Twijfel dan niet te lang want ik heb maar 8 plaatsen te vergeven. Je kun je aanmelden via dit formulier. De inschrijving sluit op 5 oktober 2020. 

*Wat deelnemers aan de PINCK. zomer-pilot na afloop zeiden:

Angelique: ” Petra’s kennis en ervaring maar zeker ook haar enthousiasme en motiverende woorden waren precies wat ik nodig had om uit mijn denkcirkeltje te komen en het voor me te gaan zien. Stapje voor stapje werden mijn ideeën concreter en specifieker. Wil jij voor jezelf beginnen, maar heb je chaos in je hoofd en veel ‘beren op de weg’ dan is deze pilot zeker aan te bevelen!”

Sietske: “Ik had veel ideeën voor mijn onderneming en wist niet waar ik moest beginnen. Door deelname aan de PINCK. zomer-pilot kreeg ik de juiste handvaten aangereikt om een basis op te zetten.”

Maud: “Ik werk al wat langer voor mezelf en had me aangemeld omdat ik aan de slag wilde met mijn doelgroep. Wat ik erg leuk vond was om eens een keer een stapje terug te doen en goed na te denken over waarom ik eigenlijk voor mijzelf was begonnen en wat ik te bieden heb. Ik heb eigenlijk nooit echt de tijd genomen om hierbij stil te staan. De pilot heeft mij zeker geholpen hier meer helderheid in te krijgen. Wanneer je op het punt staat om voor jezelf te beginnen, maar nog niet zo goed weet hoe en wat zou ik deze pilot zeker aanbevelen!”

Jacqueline: “Deze training was voor mij echt de digitale schop onder mijn kont die ik nodig had. Van ideeën blijven uitwerken naar DOEN. De training was een traject van 6 weken met als rode draad het stappenplan van PINCK. Logisch opgezet met heldere en duidelijke stappen. Deze training heeft ervoor gezorgd dat mijn ideeën zijn omgezet in een helder programma en duidelijk plan waar ik mee verder kan. Heel waardevol. Ben jij een ondernemende vrouw die twijfelt om voor jezelf te beginnen of verschuil jij je achter uitstelgedrag, STOP en ga deze online training volgen. Na deze training staat je frame, je fundament en kun je verder. Het is de investering dubbel en dwars waard.”