Het coronavirus raakt ons allemaal. Hoe het je raakt, is voor iedereen anders. En dat geldt ook voor de manier waarop je ermee omgaat. Daarin is geen goed of fout. We zijn tenslotte allemaal maar mens…

Misschien heb jij in het afgelopen jaar het moedige besluit genomen om je hart te volgen en voor jezelf te beginnen. En terwijl je volop bezig was met zaaien en op zoek was naar (je eerste) klanten, was er opeens dat coronavirus met alle gevolgen en onzekerheden van dien.

Dit gaat voorbij… 
Hoe de wereld eruit ziet als dit straks voorbij is? Niemand die dat weet. Wat we wel weten, is dat dit voorbij gaat… Probeer vertrouwen te houden in jezelf én wat je te bieden hebt. Hoe lastig dit misschien soms ook is. Werk ondertussen aan je bedrijf, aan wat je te bieden hebt en aan je zichtbaarheid. Dan kan jouw ideale klant, als dit straks voorbij is, niet om jou heen!

Hart onder de riem
De zangjuf van mijn liefje, Veronique Sodano, is ook ondernemer. Ze treedt op, geeft les en doet allerlei andere mooie dingen om mensen te verblijden met haar prachtige stem. Doordat ook haar werk voor een groot deel stil ligt, zingt ze anderen in opdracht toe. Om dit mooie initiatief een warm hart toe te dragen en om jou een hart onder de riem te steken, heb ik haar gevraagd een liedje voor jou te zingen. Ik hoop dat je het mooi vindt.

Houd de moed erin!
Denk in mogelijkheden, pas goed op jezelf, je gezondheid en je naasten. En vergeet niet: Mocht je even behoefte hebben aan een sparringspartner, meld je dan gerust aan voor een gratis stap-verder-sessie. Ik help je graag een eindje op weg!